niedziela, 17 czerwca 2012

Biuro rachunkowe w Koluszkach

Biuro wymaga całkowitego liftingu, od ścian, aż po podłogę.

Ma być zarówno nowoczesne i klasyczne w spokojnych wyciszonych kolorach.
W projekcie musiałyśmy połączyć także funkcjonalność, zgodność z wytycznymi, komfort pracy oraz stronę wizualną.
Postawiłyśmy na przemyślany sposób komunikacji w biurze. Prawidłowe i funkcjonalne rozplanowanie  miejsc pracy (np. biurko konsultanta jest tak ustawione, aby było miejsce na usadzenie osoby przychodzącej po poradę).
Niewiele jest elementów dekoracyjnych, które choć stonowane są mocnym punktem przełamującym monotonię wnętrza.

 Projekt:



 Zdjęcia z realizacji - podczas gorącego okresu rozliczeniowego w kwietniu sprawdza się obszerna szafa na dokumenty, która skrywa cały "galimatias" :)



tak wyglądało biuro przed: